Dödsannons

Vill du ha din egen personliga symbol?
Minnesbilden erbjuder personliga symboler till minnesvärda tillfällen i livet. En unik symbol illustrerad efter dina önskemål. Den kan användas i dödsannonsen, till programbladet eller varför inte på gravstenen? Digital leveranstid är normalt inom 3 vardagar men kan variera.

Du kan dels leta i galleriet efter en befintlig symbol, alternativt tecknar vi en utefter dina önskemål. När du har bestämt dig, maila eller ring oss.

Gallerisymbol
Välj i Minnesbildens galleri bland de befintliga symbolerna. Symbolen skickas till dig digitalt. Fri att använda en gång i annons, programblad och på gravsten.

Pris 550 kronor inklusive moms.

Personlig Symbol
Minnesbilden illustrerar en personlig symbol efter dina önskemål under förutsättning att symbolen får erbjudas på nytt i Minnesbildens galleri. Symbolen skickas till dig digitalt efter utförandet. Fri att använda en gång i annons, programblad och på gravsten.

Pris 1.500 kronor inklusive moms.

Personlig Symbol Exklusiv
För din personligt illustrerade symbol efter just dina önskemål erbjuder Minnesbilden symbolen exklusivt och endast till dig som unik kund. Efter utförandet skickas symbolen till dig digitalt och i original i dess verkliga storlek och kan sparas som minne i framtiden.

Pris 2.500 kronor inklusive moms.

Mitt namn är Nina Lindberg. Jag är 32 år och driver Minnesbilden från mitt hem i Onsala, där jag lever tillsammans med min sambo. Mina nära och kära och närheten till havet ger mig inspiration till att skapa personliga motiv.

Min passion har alltid varit illustration och fotografering. Därför valde jag år 2020 att ta det stora steget och förverkliga drömmen om Minnesbilden. För mig är Minnesbilden mitt stora intresse som jag så länge haft en tydlig vision om. Jag hoppas få chansen att tillsammans med dig få skapa ett motiv enligt dina önskemål!

Instagram
Follow by Email
RSS