Livsarkivet

Vill du ha din egen personliga symbol i livet?

Minnesbilden erbjuder personliga symboler till minnesvärda tillfällen i livet. En unik symbol illustrerad efter dina önskemål. Den kan användas på många sätt och även vara symbol i dödsannonsen, till programbladet eller varför inte på gravstenen? Digital leveranstid är normalt inom 12 vardagar men kan variera.

Du kan dels leta i galleriet efter en befintlig symbol, alternativt tecknar vi en symbol utefter dina önskemål. När du har bestämt dig, maila eller ring oss.

Personlig Symbol Exklusiv

Gör din egen personliga illustrerade symbol efter just dina önskemål att använda i många sammanhang genom hela livet. Symbolen erbjuder Minnesbilden exklusivt och endast till dig som unik kund och användare. Efter utförandet skickas symbolen till dig digitalt och i original i dess verkliga storlek.

Pris 2.500 kronor inklusive moms.

Mitt namn är Nina Lindberg. Jag är 32 år och driver Minnesbilden från mitt hem i Onsala, där jag lever tillsammans med min sambo. Mina nära och kära och närheten till havet ger mig inspiration till att skapa personliga motiv.

Min passion har alltid varit illustration och fotografering. Därför valde jag år 2020 att ta det stora steget och förverkliga drömmen om Minnesbilden. För mig är Minnesbilden mitt stora intresse som jag så länge haft en tydlig vision om. Jag hoppas få chansen att tillsammans med dig få skapa ett motiv enligt dina önskemål!

Instagram
Follow by Email
RSS